Sisustus Fanny

Vintage-maalit ja tarvikkeet


Tästä valikosta löydät Jeanne d'Arc Livingin laadukkaat ja helppokäyttöiset kalkki- eli virallisesti liitumaalit, sekä niihin liittyviä tuotteita (mukana saattaa olla myös muiden toimittajien yhteensopivia tuotteita). "JDL:n" maalit on valmistettu ikivanhan 1400-luvulta peräisin olevan reseptin mukaisesti, eli kyse on perimältään todella vanhasta maalista. Tämä tuote on kalkkimaalien parhaimmistoa - ellei sitten paras - ainakin omasta mielestämme. :) 

Sarjan idea on helppouden lisäksi olla myös täysin ekologinen ja siten tietenkin myrkytön. Maalit ovat hengittäviä, eli jos huonekalu tai esim. seinä sattuisi jostain syystä saamaan kosteutta, päästää maalipinta kosteuden haihtumaan, koska se ei muodosta kalvoja. Välineiden pesuun et tarvitse lakkabensiiniä tai pensselipesuaineita, joita ei saa laittaa viemäriin, vaan voit pestä ne hanan alla. Älä kuitenkaan koskaan kaada maalien tms. loppuja viemäriin, vaan suosittelemme lämpimästi käyttämään ne loppuun... ;D

Maalien laaduissa on paljon eroja, joten kannattaa ensin kokeilla, ennen kuin ryhtyy suurempaan urakkaan esim. halvemmalla tai "lähikaupasta" ostetulla maalilla... Huomaat eron jo testatessasi maaleja esim. pikkupurkin avulla, se todella kannattaa. Tämän sarjan eri tuotteet sopivat myös testatusti yhteen keskenään, mikä ei kaikissa sarjoissa ole itsestäänselvyys.

Jos valikoimastamme puuttuu tuotteita, esim. maalin tietty väri tai muu tuote, josta olet kiinnostunut, niin ole rohkeasti yhteydessä meihin joko sähköpostitse putiikki(at)sisustusfanny.com (laita at -merkin paikalle @), tai puhelimitse 0447205036.

Facebookissa on myös kalkkimaalausryhmiä, joista nimenomaan tällä maalilla maalaamiseen keskittynyt ryhmä on "Vintage Paint kalkkimaalaus / liitumaalaus". Kannattaa tutustua ryhmään ja siihen liittyneiden kannattaa laittaa sinne myös kuvia ja kokemuksia omista maalausurakoistaan!

JOS KAIPAAT NEUVOJA TAI VINKKEJÄ MAALIEN TAI MUIDEN VINTAGE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖSTÄ, NIIN KYSY IHMEESSÄ. AUTAMME SINUA MIELELLÄMME PARHAAMME MUKAAN - NELJÄN VUODEN MAALAUSKOKEMUKSELLA!

Tuotteet

Opaskirja Värien leikkiä, A4

24,95 €
19,96 € 20 %

Sabluuna muovinen, kukkakulma 19x17cm

8,00 €
6,40 € 20 %

Sabluuna muovinen, lajitelma, 27x20,7cm

4,50 €
3,60 € 20 %

Sabluuna muovinen, Savon (26x15,5cm)

7,99 €
6,39 € 20 %

Vintage -antiikkivaha 370 ml

19,00 €
16,15 € 15 %

Vintage -antiikkivaha 50 ml

6,30 €
5,67 € 10 %

Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa