Sisustus Fanny

GANT Home Line -kylpytakki, Unisex

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 4616
  • Tuotemerkki: Gant Home
  • Varastossa: 12
  • Toimitusaika-arvio: 1-5 päivää

Hinta: 149,00 €

Tarjous 126,65 € ALE 15 %

kpl

Tuotekuvaus

Gantin uusin versio kylpytakista, jonka kuosi on sama, kuin uusissa "Line" sarjan pyyhkeissä, jotka korvaavat neliöihin tikatun, ns. Window -kuosin, joka on jo jäänyt pois tuotannosta. Kangas muodostuu tiheäsilmukkaisesta froteesta ja lyhyemmistä velour-raidoista, jotka on tehty leikkaamalla silmukat lyhyiksi. Sisäpuoli on kokonaan froteeta. Kudottu purkautumattomaksi, eli jos johonkin tarttunut silmukka "venyy" pitkäksi, voi sen leikata pois, ilman, että frotee alkaa purkautumaan.

Koon M mitat:
Pituus (olka-helma): n. 120 cm, Olkapää - olkapää: n. 52 cm, Olkapää - hihansuu: n. 56 cm, Kainalo - hihansuu: n. 42 cm, Selän leveys (kainalo - kainalo): n. 60 cm,Etukappaleiden leveys à n. 38 cm (x2).

Normaalipituisessa takissa on ns. herrain- eli shaalikaulus, vyö ja paikkataskut. Brodeerattu Gant -logo rinnassa. Pesu 60 °C, rumpukuivaus pitää takin pehmeänä ja uudenveroisena - takki vain paranee pesuissa ja myös valkoinen väri puhdistuu helposti. Pese samanväristen kanssa. Laadukasta 100 % puuvillaa. Valmistettu EU:ssa (Portugal).Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa