Sisustus Fanny

GANT Home Board jätti-/rantapyyhe 86x160cm

464-salty sea. Väri todellisuudessa hieman kuvaa vaaleampi, hieman farkun siniseen vivahtava sävy.

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 4550
  • Tuotemerkki: GANT Home
  • Varastossa: 1
  • Toimitusaika-arvio: 1-3 päivää

Hinta: 45,00 €

Tarjous 24,75 € ALE 45 %

kpl

Tuotekuvaus

Gant Homen uudenkokoisen rantapyyhe on silkkisen pehmeää ja sileää velouria ja toiselta puoleltaan froteeta. Uusi, hieman aikaisempaa pienempi koko on helpompi käyttää, ottaa matkalle mukaan ja pyyhe myös kuivuu hieman nopeammin. Froteen paino 420 g/m2.

Velourpinta päällä antaa pyyhkeelle ylellisen ulkonäön ja kääntöpuolen froteepinta on taas imukykyisempi. (Pyyhkeen molemmat puolet ovat kyllä valmistettu samasta materiaalista, mutta velourpuolen langat on leikattu lyhyeksi.) Hapsut päädyissä antavat myös lisää pehmeyttä tälle pyyhkeelle. Yhdessä kulmassa on ommeltu kankainen Gant -logo.

Laadukas pyyhe sopii myös täydellisesti kotipyyhkeeksi, jos normaalikokoiset (70x140 cm) pyyhkeet ovat mielestäsi liian pieniä ja paksut froteepyyhkeet kuivuvat liian hitaasti.

Materiaali 100 % puuvillaa, pesu 60 °C, rumpukuivaus alemmalla lämmöllä sallittu. Pesuohjeet pitkällä sivulla sijaitsevan GANT-logoisen ripustuslenkin kääntöpuolella. Huuhteluaineeksi suosittelemme ns. pyykkietikkaa. Pesut parantavat entisestään imukykyä, kun ei käytä tavallista huuhteluainetta.

Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa