Sisustus Fanny

Pintyplus -kalkkimaalispray 400ml

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 4445
  • Tuotemerkki: Pintyplus
  • Varastossa: 2
  • Toimitusaika-arvio: 1-3 päivää

Hinta: 12,45 €

Tarjous 8,72 € ALE 30 %

kpl

Tuotekuvaus

Upea uutuus - vesipohjainen ja luontoystävällinen kalkkimaali, jolla saadaan ultra-mattapinta ja ihana vintage-ilme. Maali kuivuu hetkessä ja sopii useimpiin pintoihin, myös esim. styroxiin, koska se ei sisällä liuottimia tms. jotka vaurioittaisivat pintaa.

Tilavuus 400 ml, riittoisuus n. 2 m2. Kosketuskuiva n 20 min., kuiva n. 1 tunnissa. Uudelleenmaalattavissa samalla maalilla n. 1 h kuluttua, mutta jos käytät jotain muuta (miel. vesiliukoista) maalia, odota n. 24 h.

Käyttöohje: huolehdi ilmanvaihdosta tilassa, jossa käytät maalia. Tarkista, että maalattava pinta on puhdas, rasvaton ja kuiva. Ravista pulloa voimakkaasti n. 1 min. ajan. Suihkuta nopein liikkein n. 25 cm:n etäisyydeltä ensin vaakasuoraan ja sitten pystysuoraan. Suihkuta ennemmin useampi ohut kerros, kuin yksi paksu, ettei maali valu, samalla saat tasaisemman peiton. Kun olet valmis käännä pullo ylösalaisin ja suihkuta niin kauan, että pullosta tulee vain kaasua. Maalipinnan voi pestä pois saippualla ja vedella n. 15 min. sisällä maalauksesta.

Käytä esim. muoville tai kiiltäville pinnoille tarttumista ja kestävyyttä parantavaa pohjamaalispraytä (primer). Voit vahata tai lakata pinnan halutessasi.Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa