Sisustus Fanny

LPP Tuoksu-/Pyykkietikka 500ml

Tuotetiedot

  • Tuotenumero: 4128
  • Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  • Varastossa: 4
  • Toimitusaika-arvio: 1-3 päivää

Hinta: 14,50 €

kpl

Tuotekuvaus

Pyykkietikka/Vinaigre: käytetään huuhteluaineen tilalla. Pesukoneen huuhtelusäiliöön laitetaan muutama korkillinen (1-4) pyykkietikkaa tavallisen huuhteluaineen sijaan. Mikäli et ole käyttänyt aiemmin pyykkietikkaa, lisää aluksi vain vähän ja nosta määrää tarpeen ja pyykkimäärän, sekä halutun tuoksuvahvuuden mukaan. Pieni määrä ainetta kuitenkin riittää. Etikka sopii myös yleispuhdistusaineeksi ja googlettamalla esim. "etikka siivouksessa" löydät monta hyvää siivousvinkkiä - ja tällä tuoksuetikalla saat kaupan päälle myös ihanan tuoksun. Huom. Pyykkietikka saattaa muuttaa väriään pullossa, mikä ei vaikuta mitenkään tuotteen laatuun tai toimivuuteen! Älä säilytä kuitenkaan pulloa suorassa auringonvalossa.

Pyykkietikan hyötyjä pyykinpesussa:
Poistaa pesuainejäämät pyykistä. / Pyykistä tulee pehmeää sekä ihanan raikasta. / Estää pesuainesaostumat pyykkikoneesta ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana. / Antiseptinen. / Poistaa hajuja mm. savu, home, rasva ja hiki. / Kirkastaa värejä. / Poistaa tahroja. / Vähentää sähköisyyttä. / Ekologinen. / Ei yleisesti sisällä allergisoivia ja herkkyyttä aiheuttavia aineita. / Poistaa kellastumista. / Toimii kuin huuhteluaine, mutta ei huononna esim. pyyhkeiden imukykyä kuten perinteiset huuhteluainet, joista jää kalvo ja jotka tukkivat ja jopa pilaavat kuituja.

Klikkaamalla tuotekuvat auki näet kuvien alla tuoksukuvauksen - joka on meidän laatimamme ja suuntaa antava, ei siis virallinen. Otame mielellämme vastaan parempia tuoksukuvausehdotuksia! :)


Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa