Sisustus Fanny

Maksaminen

Tästä löydät verkkokaupassamme käytössä olevat monipuoliset maksutavat. Yleiset toimitusehtomme löydät joko klikkaamalla Katso toimitusehdot tai sivustomme oikeasta laidasta löytyvästä palkista "Toimitusehdot" otsikon alta.

Toimitamme tuotteita Bambora -maksupalvelulla, josta löytyvy kattava valikoima erilaisia maksutapoja. Lisää tietoja Bamborasta löydät tästä alempaa.

Aiemmin kaupassa on ollut käytössä myös postiennakko, mutta noutamattomia paketteja tuli palautuksena niin paljon, että palvelu on lopetettu kannattamattomana. (Kauppias maksaa noutamattoman paketin palautuskulut ja postiennakkolähetyksistä posti veloittaa myös lisämaksun.) 

Voit myös tilata tuotteet verkkokaupasta ja maksaa ne etukäteen e.m. maksutavoilla tai noudettaessa yhteystyökumppaniltamme Saidan Verhoomo & Vintagesta, os. Vesijärvenkatu 14 (sisäpiha), Lahti. Säilytämme maksamattomia tuotteita varattuina n. 2 viikkoa - jos et jostain syystä pääse noutamaan niitä tuossa ajassa, niin otathan yhteyttä meihin.

Verkkokaupassa etukäteen maksetut tilaukset voit noutaa myös Kukka ja Sisustus Neilikasta, ns. Lanun aukiolta Lahden keskustasta (Rautatienkatu 26).

Kaikkiin tuotteisiin sisältyy 24% ALV (kirjat ALV 10%), ellei toisin mainita.

Jos maksamisen kanssa ilmenee teknisiä ongelmia, niin katso että saitko sähköpostiisi tilausvahvistuksen (tarkista myös roskapostit). Viestissä olevan linkin kautta pääset takaisin tilauksellesi ja maksamaan sen. Jos viestiä ei ole tullut, tai linkki ei toimi, niin ota yhteyttä meihin (putiikki (at) sisustusfanny.com tai 044 7205036), niin voimme lähettää sinulle esim. uuden maksulinkin Bamboran maksuihin järjestelmän kautta.

Jos haluat perua maksamattoman tilauksen sen jälkeen, kun olet hyväksynyt sen, niin olethan yhteydessä Sisustus Fannyyn, puh. 044-720 5036 tai sähköpostitse: putiikki(at)sisustusfanny.com. Myös maksamattomat tuotteet pysyvät varattuina, kunnes tilaus poistetaan järjestelmästä, joten olemme kiitollisia, jos tieto tilauksen perumisesta saadaan mahdollisimman pikaisesti. LÄMMIN KIITOS! :)

Yleiset toimitusehtomme löydät etusivun oikeasta laidasta.

Tässä vielä tarkemmati kuvaukset Bamboran tarjoamista maksutavoista:

Bambora PayForm -maksut:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen, niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat:

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/sinulle/nain-maksat-mashilla

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa