Sisustus Fanny

Sisustus Fannyn liiketoiminta

Olisitko kiinnostunut jatkamaan Sisustus Fannyn jo lähes 10 -vuotista toimintaa joko verkkokauppana ja/tai putiikin muodossa?

Mitä hyötyä on sitten ostaa liiketoiminta? Kokonaan uuden toiminnan aloittaminen alusta alkaen vie aikaa ja varsinkin pelkän verkkokaupan perustaminen ei todellakaan tarkoita sitä, että tilauksia tulee heti, vaan se vaatii oman aikansa ja saattaa tarvita ympärilleen muita avustavia toimintoja kannattaakseen, varsinkin, jos yrityksen nimi ei ole tuttu. Lisäksi verkkokaupassa on siihen liittyviä toimintoja (esim. postin toiminnot, maksuliikenne yms.), jotka vaativat aikaa ja perehtymistä, joten valmiin paketin ostaminen säästää huimasti aikaa ja vaivaa. Ja ostaessasi valmiin toiminnan saat kaupan päälle myös halutessasi tukun neuvoja ja vinkkejä yrittämiseen liittyviin asioihin.

Tarjolla on siis valmis (ihana!) asiakaskunta, johon tulet osittain jopa tutustumaan, vaikka kyseessä olisikin verkkokauppa-asiakas, halutessasi helppokäyttöinen ja edullinen, ns. ingtegroitu eli "keskenään keskusteleva", kassa- ja verkkokauppajärjestelmä, facebook- ja instagram-sivut sekä kassalaitteita yms. Paikkakunnallasi ei ole väliä, mutta osa tuotemerkeistä on edustettuina jo tietyillä paikkakunnilla, joten se saattaa rajoittaa niiden myyntiä.

Voit ostaa joko pelkän liiketoiminnan ilman loppuvarastoa, tai varaston kanssa - ihan kuinka haluat. Ala on kiinnostava ja varsinkin, jos olet innokas sosiaalisen median käyttäjä ja haluat palvella ihmisiä, niin tulet varmasti pitämään tästä toiminnasta!

Jos kiinnostuit, niin ole rohkeasti yhteydessä - kysyminen ei maksa mitään!

Ota yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse (klo 16.00 jälkeen): puh. 044 7205036 / sp: minna (at) sisustusfanny.com. Voit laittaa myös tekstiviestillä soittopyynnön, niin soittelen takaisin klo 16 jälkeen.

Ollaan yhteyksissä! :D 

t. Minna

PS. Niille, jotka lukevat tämän vain ihan uteliaisuuttaan toivotan ihanaa syksyn jatkoa ja kaikille ihanille asiakkaille jo tässä vaiheessa suurkiitokset tilauksista!

Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa