Sisustus Fanny

Vintage-maalit ja tarvikkeetTästä valikosta löydät Jeanne d'Arc Livingin uskomattoman hyvät ja helppokäyttöiset kalkki- eli virallisesti liitujauhemaalit, sekä niihin liittyviä tuotteita (mukana saattaa olla myös muiden toimittajien tuotteita). "Jeannen" maalit on valmistettu ikivanhan perinteen mukaisesti, eli kyse on perimältään todella vanhasta maalista. Tämä tuote on kalkkimaalien parhaimmistoa - ellei sitten paras - ainakin omasta mielestämme. :)

Maalien laaduissa on paljon eroja, joten kannattaa ensin kokeilla, ennen kuin ryhtyy suurempaan urakkaan esim. halvemmalla tai "lähikaupasta" ostetulla maalilla... Huomaat eron jo testatessasi maaleja esim. pikkupurkin avulla, se todella kannattaa. Tämän sarjan eri tuotteet sopivat myös testatusti yhteen keskenään, mikä ei kaikissa sarjoissa ole itsestäänselvyys.

Jos valikoimastamme puuttuu Vintage -tuotteita, esim. maalin tietty väri tai muu tuote, josta olet kiinnostunut, niin ole rohkeasti yhteydessä meihin, joko sähköpostitse putiikki(at)sisustusfanny.com (laita at -merkin paikalle @), tai puhelimitse 0447205036.

Facebookissa on myös kalkkimaalausryhmiä, joista nimenomaan tällä maalilla maalaamiseen keskittynyt ryhmä on "Vintage Paint kalkkimaalaus / liitumaalaus". Kannattaa tutustua ryhmään ja siihen liittyneiden kannattaa laittaa sinne myös kuvia ja kokemuksia omista maalausurakoistaan! :)

JOS KAIPAAT NEUVOJA TAI VINKKEJÄ MAALIEN TAI MUIDEN VINTAGE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖSTÄ, NIIN KYSY IHMEESSÄ. AUTAMME SINUA MIELELLÄMME PARHAAMME MUKAAN - YLI KOLMEN VUODEN MAALAUSKOKEMUKSELLA! :)

Tuotteet

Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa