Sisustus Fanny

Maksaminen

Maksutavat

Toimitamme tuotteita Paytrailin verkkomaksulla (nyt myös käytössäsi Paytrail -tili, jonka avulla voit maksaa kortilla - myös luotollisella) ja Everyday lasku- ja osamaksupalvelulla. Molempien maksutapojen kuvaukset näet tässä alempana.

Aiemmin kaupassa on ollut käytössä myös postiennakko, mutta noutamattomia paketteja tuli palautuksena niin paljon, että palvelu on lopetettu kannattamattomana.

Voit myös tilata tuotteet verkkokaupasta ja maksaa ne etukäteen e.m. maksutavoilla tai noudettaessa liikkeestämme osoitteessa Vapaudenkatu 8, 15110 Lahti. Säilytämme tuotteita varattuina 2 viikkoa - jos et jostain syystä pääse noutamaan niitä tuossa ajassa, niin otathan yhteyttä meihin.

Kaikkiin tuotteisiin sisältyy 24% ALV.

Paytrail -verkkomaksut, Paytrail -tili ja Collector lasku/osamaksupalvelu:

Käytössäsi on kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Kun valitset tämän maksutavan, kertoo järjestelmä sinulle aina maksamisen seuraavan vaiheen. Jos olet hyväksynyt tilauksen, mutta haluat kuitenkin perua sen ennen maksamista, ilmoitathan siitä myös myyjälle (yhteystiedot tämän sivun alaosassa), koska tilaus ei valitettavasti poistu järjestelmästä, vaan jää sinne odottamaan maksua.

Seuraavana kuvaus Paytrailin tilipalvelusta, mutta voit maksaa myös perinteisesti verkkopankin kautta, eli tiliä ei ole pakko perustaa:

Paytrail on nopeampi ja turvallisempi tapa maksaa kortilla (debit ja credit). Syötä Paytrail-tiliisi liitetty sähköpostiosoite, ja puhelimeesi lähetetään kertakäyttöinen PIN-koodi, jolla vahvistat maksun. Paytrail hakee automaattisesti maksamiseen tarvittavat tiedot. Ei enää toistuvia osoite- ja maksutietojen syöttämisiä.

Jos sinulla ei ole vielä Paytrail-tiliä, voit luoda sen muutamassa minuutissa osoitteessa my.paytrail.com. Siirry tämän jälkeen takaisin verkkokauppaan jatkamaan ostoksia. Maksukortin tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan osoitteessa my.paytrail.com ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun puh. +358 207 181830 (ark 8-19) tai asiakaspalvelu@paytrail.com. Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kaikisssa kysymyksissäsi!

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf


Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Everyday -lasku ja osamaksupalvelu – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi.


Maksutavat:

                        1. Kertasuorituksena

·        Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan

       eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

·        Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa, keskimäärin 45 pv

       korotonta maksuaikaa.

 2. Kuukausierissä

·        Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin

       vähintään 20€.

·        Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan

       kuukausikorkoa 5 %.

·        Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko

       on 48,52 %.


  1. Valitse Everyday maksuvaihtoehdoksi
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi 
  3. Lue Laina- ja sopimusehdot
  4. Hyväksy maksu

Lisätietoja osoitteesta http://www.everyday.fi/verkkomaksu/kuluttajalle.php

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen verkkomaksu @ everyday.fi

Jos maksamisen kanssa ilmenee teknisiä ongelmia, katso saitko sähköpostiisi tilausvahvistuksen (tarkista myös roskapostit). Viestissä olevan linkin kautta pääset takaisin tilauksellesi ja maksamaan sen.

Jos
haluat perua maksamattoman tilauksen sen jälkeen, kun olet hyväksynyt sen, niin olethan yhteydessä Sisustus Fannyyn, puh. 040-5401 605 (Minna) / 044-720 5036 putiikki (aukioloaikoina), tai sähköpostitse: putiikki(at)sisustusfanny.com. Myös maksamattomat tuotteet pysyvät varattuina, kunnes tilaus poistetaan järjestelmästä, joten olisimme kiitollisia, jos tieto perumisesta saataisiin mahdollisimman pikaisesti. LÄMMIN KIITOS! :)

Yleiset toimitusehtomme löydät sivun oikeasta laidasta.

Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa