Sisustus Fanny

Maksaminen

Maksutavat

Toimitamme tuotteita monipuolisilla Checkout -maksupalvelulla, josta löytyvät verkkopankkipainikkeet, luottokorttimaksut, ennakkotilisiirto, Jousto-luotto ja Collector -lasku ja osamaksut. Sekä Checkout, että Everyday -maksutapojen kuvaukset näet tässä alempana.

Aiemmin kaupassa on ollut käytössä myös postiennakko, mutta noutamattomia paketteja tuli palautuksena niin paljon, että palvelu on lopetettu kannattamattomana. (Kauppias maksaa noutamattoman paketin palautuskulut ja postiennakkolähetyksistä posti veloittaa myös lisämaksun.)  Aiemmin käytössä ollut Everyday -laskutuspalvelu on lopetettu, eikä sen kautta valitettavasti pääse enää maksamaan ostoksiaan, mutta Checkoutin palveluiden joukosta löytyy myös vastaavanlaisia maksutapoja - niistä tietoja tässä alempana!

Voit myös tilata tuotteet verkkokaupasta ja maksaa ne etukäteen e.m. maksutavoilla tai noudettaessa liikkeestämme osoitteessa Vapaudenkatu 10, 15110 Lahti. Säilytämme tuotteita varattuina n. 2 viikkoa - jos et jostain syystä pääse noutamaan niitä tuossa ajassa, niin otathan yhteyttä meihin.

Kaikkiin tuotteisiin sisältyy 24% ALV (kirjat 10%), ellei toisin mainita.

Jos maksamisen kanssa ilmenee teknisiä ongelmia, niin katso että saitko sähköpostiisi tilausvahvistuksen (tarkista myös roskapostit). Viestissä olevan linkin kautta pääset takaisin tilauksellesi ja maksamaan sen.

Jos haluat perua maksamattoman tilauksen sen jälkeen, kun olet hyväksynyt sen, niin olethan yhteydessä Sisustus Fannyyn, puh. 040-5401 605 (Minna) / 044-720 5036 putiikki (aukioloaikoina), tai sähköpostitse: putiikki(at)sisustusfanny.com. Myös maksamattomat tuotteet pysyvät varattuina, kunnes tilaus poistetaan järjestelmästä, joten olemme kiitollisia, jos tieto perumisesta saadaan mahdollisimman pikaisesti. LÄMMIN KIITOS! :)

Yleiset toimitusehtomme löydät etusivun oikeasta laidasta.

Tässä vielä tarkemmati kuvaukset maksutavoista:

Checkout -maksut:

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttäessäsi saat itsellesi tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka voit käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa, tai maksaa verkkopankin kautta. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti. Tilaus toimitetaan sen jälkeen, kun asiakas on maksanut laskun.

Pivo -mobiililompakko

Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset ilman pankkitunnuksia. Kuluttaja hyväksyy maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa. Pivo-maksutapa tukee myös Siirto-maksua.

Pivo on Suomen käytetyin mobiililompakko. Se on kuluttajalle maksuton ja avoin kaikkien pankkien asiakkaille. Pivon voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai Pivon kotisivuilta.

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-5000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos Jousto Osamaksulla on maksimissaan 5000 €.

Lue lisää Joustosta: jousto.com.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

****

Aiemmin käytössämme ollut Everyday -maksupalvelu on lopetettu, joten sitä emme enää voi valitettavasti tarjota maksuvaihtoehdoksi.

Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa